نکات مهم تغذیهای در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
افراد با کمبود مواد مغذی و ضعف سیستم ایمنی، بیشتر در معرض ابتلا به عفونتها و ویروس میباشند که باعث تشدید بیماری در صورت مبتلا میگردد.
بدین منظور توصیههای تغذیهای را رعایت فرمایید:
۱) دریافت مقادیر کافی ویتامین ث حداقل روزانه ۱ عدد پرتقال یا دو عدد نارنگی استفاده کنید.
۲) مصرف کدو حلوایی که منبع سرشار از ویتامین A می باشد.
۳) مواد غذایی شیرین مانند نبات و شیرین شده و سوهان را حذف کنید.
۴) از جوانههای جو، گندم، ماش بیشتر در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
۵) سوسیس و کالباس را از برنامه خود حذف کنید.
۶) روزانه از خوراک عدسی، لوبیا استفاده کنید. مصرف پروتئین در این روزها بسیار اهمیت دارد.
۷) از پرتقال های تو سرخ و سبزیجاتی که رنگ زرد و نارنجی دارند استفاده کنید.
۸) خواب و استراحت کافی داشته باشید.
۹) مایعات به حد کافی بنوشید و از کمبود آب در بدن جلوگیری کنید.
۱۰) از محصولات لبنی پاستوریزه و پروبیوتیکی استفاده کنید و از مصرف مواد غذایی فلهای مانند ماست و شیر و آجیلهای فلهای خودداری کنید.
۱۱) مواد پروتئینی راکاملا بپزید و سپس مصرف کنید و از خام خواری پرهیز کنید.
۱۲) از ظرفهایی که در مصرف مواد غذایی استفاده میشود(مانند قاشق و چنگال و…) بصورت شخصی استفاده کنید.
زهرا نوروزی
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
بیمارستان موقوفه و خیریه مطهری
پیام بگذارید
(5 دیدگاه)
عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما
ممنون
تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها هستید.
خدا خیرتون بده
ممنون
نوشتههای تازه
موضوعات