آخرین بروزرسانی: 1402-08-20

تغذیه در بیماران قلبی

بیماریهای رگ‌های قلب (عروق کرونر) ناشی از رسوب چربی بر دیواره عروق قلب است که با مسدود شدن کامل رگ، درد و سکته قلبی بروز می کند.
پایین نگه داشتن سطح فشار خون،دریافت رژیم غذایی کم چربی، کاهش وزن اضافی و ترک سیگار چهار شیوه صحیح زندگی جهت پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی می باشد.

دریافت متن کامل تغذیه در بیماران قلبی

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *